© 2007-2009 Hommage. Vse pravice pridr┼żane.

Vsebine, ki so objavljene na uradni spletni strani agencije Hommage, so last agencije Hommage (v nadaljevanju: lastnik) in jih je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmno┼żevati ali kakor koli druga─Źe razširjati. Vse informacije, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaš─Źite ali druge oblike zaš─Źite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le s soglasjem avtorja in to samo v primerih, da ohranjajo vsa navedena opozorila in dolo─Źila o avtorskih ali drugih pravicah.

Avdio, video in foto vsebine ter povzete vsebine iz tiskanih ali internetnih medijev katerih lastnik ali avtor ni agencija Hommage, imajo lastnika ali avtorja navedenega ob vsebini.

Oskrbnik spletne strani, agencija Hommage (v nadaljevanju: oskrbnik), ne prevzema odgovornosti za to─Źnost informacij in a┼żurnost obnavljanja strani.
Vse informacije, predstavljene na teh spletnih straneh, so lahko zastarele, lahko vsebujejo napake in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ne sprejemamo nobene odgovornosti za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani.

Oskrbnik in lastnik ne jam─Źita za varnost podatkov na teh spletnih straneh in ne odgovarjata za primerno proti-virusno zaš─Źito, za katero mora poskrbeti vsak posamezni obiskovalec te spletne strani.

Vsi osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri registracijah, nakupih in drugih vnosih, bodo obravnavani zaupno in uporabljeni izklju─Źno za lastno evidenco. Teh podatkov ne bomo prodali, zamenjali ali posodili tretji osebi.

Oskrbnik in lastnik ne prevzemata odgovornosti za posledice uporabe vsebin, objavljenih na teh spletnih straneh, in ne odgovarjata za nobeno škodo, ki bi lahko izhajala iz dostopa, uporabe ali nemo┼żnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. 
 
copyright C 2007-2010 Hommage | pravno opozorilo | avtorji

PRAZNI─îNI KONCERT ANJE BUKOVEC Z GOSTI 2016 - 10 LET!
Ob 10. obletnici prazni─Źnih koncertov Anje Bukovec z gosti se iskreno zahvaljujemo vsem pokroviteljem za dologoletno podporo in zaupanje!ANJA BUKOVEC z gosti - 10 LET

Nuška Draš─Źek, Igor Vi─çenti─ç
22.12.2016 - Unionska dvorana, LjubljanaVSTOPNICE ┼ŻE V PRODAJI TUKAJ!

Ostala prodajna mesta: PETROL, POSTA, KIOSK, TRAFIKA 3DVA, KOMPAS, BIG BANG, KRIZANKE, HALA TIVOLI, SVET KNJIGE, 01/420-5000, www.eventim.si in ostala prodajna mesta v sistemu EVENTIM SI

-------------------


ANJA BUKOVEC Z GOSTI 2015

Zoran Predin, Igor Vi─çenti─ç
21.12.2015 - Unionska dvorana, Ljubljana


VSTOPNICE ┼ŻE V PRODAJI TUKAJ!

Ostala prodajna mesta: PETROL, POSTA, KIOSK, TRAFIKA 3DVA, KOMPAS, BIG BANG, KRIZANKE, HALA TIVOLI, SVET KNJIGE, 01/420-5000, www.eventim.si in ostala prodajna mesta v sistemu EVENTIM SI*
-------------------

POKROVITELJI NLK15

Vsem podpornikom prazni─Źnega koncerta Anje Bukovec z gosti 2015 se iskreno zahvaljujemo!

ANJA BUKOVEC Z GOSTI 2015

Zoran Predin, Igor Vi─çenti─ç
21.12.2015 - Unionska dvorana, Ljubljana

VSTOPNICE ┼ŻE V PRODAJI TUKAJ!

Ostala prodajna mesta: PETROL, POSTA, KIOSK, TRAFIKA 3DVA, KOMPAS, BIG BANG, KRIZANKE, HALA TIVOLI, SVET KNJIGE, 01/420-5000, www.eventim.si in ostala prodajna mesta v sistemu EVENTIM SI*
-------------------

NOVOLETNI KONCERT ANJE BUKOVEC Z GOSTI 2014 - 22.12.2014, Unionska dvorana, Ljubljana

Pokroviteljem "Novoletnega koncerta Anje Bukovec z gosti 2014", ki bo potekal 22.12.2014 v Unionski dvorani v Ljubljani, se iskreno zahvaljujemo za izkazano podporo. Vstopnice TUKAJ!NOVOLETNI KONCERT ANJE BUKOVEC Z GOSTI!
Andra┼ż Hribar in PanArs sekstet klarinetov
22.12.2014 ob 20h, Unionska dvorana, Ljubljana

POHITITE IN SI ZAGOTOVITE SVOJO VSTOPNICO V PREDPRODAJI!
Spletni nakup vstopnic TUKAJ
Ostala prodajna mesta: PETROL, POSTA SLOVENIJE, KOMPAS, BIG BANG, KRIZANKE, HALA TIVOLI, KIOSK, TRAFIKA 3DVA, SVET KNJIGE, 01/420-5000, www.eventim.si